Пишете ни на вибер 076 381 813 што ви е потребно и ќе ви пратиме пресметка-про фактура. Ако се согласувате со понудата, роковите и испораката, ви праќаме линк каде безбедно и брзо ја плаќате про фактурата со картичка. Толку едноставно 🙂

Search for: