On-Line плаќањето е возможно само со добиена пресметка од нашиот продажен агент. Откако ќе добиете про фактура од нашиот продажен агент ви праќаме линк каде плаќате безбедно и сигурно со вашата картичка. Целиот процес се одвива преку пос виртуелен терминал на банката без да зачуваме било какви информации од картичката.

Search for: